Vad hände sen?

I somras skrev jag om Project 333 som syftade till att rensa ur garderoben och klara sig på 33 plagg i 3 månader. Jag påbörjade faktiskt en rensning av kläderna och kom väl ner till ungefär 40-50 plagg och det är väl däromkring jag ligger. Det jag inser är att även att jag rensat i garderoben så är det fortfarande en stor del plagg som förblir oanvända. Jag har mina favoriter som jag går i dag ut och dag in. Som jag känner mig bekväm i och trivs med. Jag köper inte heller så mycket nytt. Jag tittar en del på kläder men tycker oftast inte att det är värt pengarna. Försöker istället att spara dem till något annat roligt.

Senast jag handlade köpte jag en skjorta på H&M, 149 kr.

H&M

Jag köper oftast inte dyra märkeskläder eller varor utan tycker exempelvis att H&M fungerar alldeles utmärkt. Mer för pengarna även om det sen alltid en avvägning för hur saker produceras.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.