Underbart med måndag

Det var lätta ben som hoppade upp ur sängen imorse vid kvart i fem. Efter en veckas frånvaro från jobbet längtade jag tillbaka och då det är mycket som händer och planeras framöver känns det viktigt att vara delaktig.

Jag är verkligen oerhört glad över att få jobba med något jag gillar och trivs med och där jag känner att jag fortfarande utvecklas. Kanske just att psykologin jag läser nu också ger mig mer att reflektera över i arbetet eftersom jag arbetar med och för människor.

Jag har även börjat komma igång med träningen igen, kör dock ingen cardio för närvarande eftersom jag fortfarande är så hostig och minsta ansträngning gör att jag börjar hosta. Hoppas verkligen att hostan snart släpper.

Hur mår alla ni andra då? Märks att det är vabruari för det är verkligen många sjuka och snörvliga nu och magsjukan härjar på dagis.

I helgen var jag och Lykke-Lie och hälsade på en vän som fick barn i höstas. Lykke-Lie verkligen älskar små bebisar och kände sig riktigt stolt när hon fick hålla i den lilla gobiten. Snacka om att någon skulle vilja ha en lillebror eller lillasyster men både jag och mannen känner att vi är så klara med barnafödande. Känns skönt att inte känna något sug efter fler barn.

Lykke-Lie med bebis

Hoppas att ni får en härlig vecka!
Kramar

Annah

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Underbart med måndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.