Legat runt

Min älskade man och jag har den senaste veckan legat runt en del, tillsammans såklart men i flera olika sängar. Vi har länge diskuterat att det vore skönt med nya ställbara sängar och när en sådan där affär med evighetskampanjer hade ett erbjudande tänkte vi att det kanske är dags att passa på. Vi provade runt en del och funderade och kom fram till att vår nuvarande säng verkligen är helt fel för oss. Alldeles för hård för två personer med flugvikt. Så sista timmen av rabattkampanjen slog vi till på varsin ställbar säng som levereras i mitten av april. Som jag längtar.

Ny säng

Bild lånad från Kungsängen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Legat runt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.