Fylla på energidepåerna

Efter en riktigt härlig helg där jag verkligen tankat mina energidepåer passar jag nu på att fortsätta ledigheten med lite semester på ett  varmare ställe. Jag, min mamma och Lykke-Lie ska åka på en veckas semester till Egypten och njuta av sol, bad och värme. Efter en minst sagt fullspäckad vinter känns det underbart med en värmande semester och att få slippa snön för ett tag.

Så nu kopplar jag ur lite grand. Jag hoppas ni får en härlig vecka här hemma. Vad jag sett på väderprognosen verkar det inte helt omöjligt med mer snö :/

Urkopplad

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Fylla på energidepåerna”

  1. Hej Annah!
    Ha det underbart i värmen nu… hoppas din träningsvärk börjar släppa för min sitter i som cement 😉

    /Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.