Vi lever i en klädkammare

På tisdag väntar vi hem nya sängar vilket innebär att vi måste montera ner vår nuvarande säng. Vi hoppas hinna med detta imorgon, blir lite trångt i sovrummet annars. Dessutom väntar vi hem byggarbetare imorgon, på tisdag eller någon annan dag när de behagar komma för att tilläggsisolera vindsutrymmen vi har. Det innebär att vi varit tvungna att tömma vår klädkammare och vart får den ta vägen om inte till vardagsrummet! Så här sitter jag nu bland pälsar, julpynt och handväskor och blundar för hur stökigt vårt hem ser ut just nu och kommer se ut ett tag. Vi tänkte nämligen nu när vi ändå tömt klädkammaren att det är ett ypperligt tillfälle för att göra iordning den, tapetsera och förbättra förvaringsmöjligheterna.

Ett vardagsrum någonstans

Som om vi inte redan har att göra. Men, älskar livet.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Vi lever i en klädkammare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.