Kulor, Miss Li och tyg

Idag körde jag äntligen igång med träningen igen och det var så skönt att vara igång. Började uppehållet med en kettlebellscirkel och det kändes att jag varit borta från träningen ett tag. Var tvungen att börja på lite lägre vikter men tänkte hela tiden att ”det här är ju lätt”. Lite extra roligt att träna nu när jag har lite nya träningskläder efter Fazer Blogger Boot Camp.

Hur som helst så väntar en konsert med Miss Li ikväll. Jag brukar inte lyssna så mycket på henne utan fick väl som så många andra upp ögonen när hon var med i Så mycket bättre. Hon är ju väldigt musikalisk så det ska bli mysigt att höra henne på riktigt.
Igår fick jag trevlig post hem i form av en snygg topp från Klädfabriken och vad passar bättre än att ha på sig den ikväll. Blusen tycker jag passar både till vardags och fest, finns dessutom i svart. Men nu när det är vår (?) så vill jag ha ljusa färger som piggar upp.

Ny topp från klädfabriken

Outfit

Nu hoppas jag att ni alla får en härlig helg trots snön som vräker ner. Dags för vräkning av snön och vintern snart också tycker jag. Vår och värme är så efterlängtat nu.

Kram kram
Annah

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Kulor, Miss Li och tyg”

  1. Riktigt snygg blus. Älskar blusar då det är som du säger väldigt smidigt då det passar både till vardags och fest 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.