Träningspaus

Jag har kört fem dagar med Tabata genom Gymglam (http://www.personligträningonline.se) och det var grymt roligt och ett nytt sätt för mig att träna med tabata. Passade verkligen toppen som hemmaträning. Just nu känner jag dock att jag behöver strukturera upp både mat och träning igen och fundera över hur och vad jag vill träna och hur ofta. Att jag inte har någon direkt planering just nu hänger ihop med att jag har så många andra bollar i luften att jag helt enkelt nedprioriterat kost och träning vilket egentligen är urdumt eftersom det i sin tur påverkar så mycket i mitt mående. Sedan denna vecka har jag börjat cykla till jobbet igen och får därigenom mer vardagsmotion än jag hade tidigare. Alltid något.

Men som sagt, planering! A och O!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Träningspaus”

  1. Lustigt att man ofta gör så – nedprioriterar kost o träning, när det egentligen, som du säger, påverkar hela måendet… men ändå så blir det så… gång på gång… på gång… Men man är ju inte mer än människa. Det går ner ibland, och då är det väl bara att kämpa uppåt 😉 Kram

  2. Jag måste också komma igång.
    Har laddat ner appen ”17 minuter hela kroppen” hoppas att det är något som ska få igång mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.