Ont i bröstet

Jag vet inte vad jag gjort men sedan ungefär en vecka tillbaka har jag ont i trakten runt vänstra bröstet. Jag funderar lite smått på om jag har någon sträckning av bröstmuskeln. Kan tänka mig att det uppstått en gång när jag bäddade sängen. Lyfte madrassen samtidigt som jag vred kroppen. Verkar i alla fall inte helt orimligt. Smärtan gör att jag inte klarar av att göra armhävningar ens. Undrar förstås hur länge en sträckning kan sitta i. Nu när jag äntligen är frisk från förkylning och djävulskap vore det skönt att kunna gå in i träningen igen utan undantag.

Igår när jag gick en skogsrunda med hunden blev jag så sugen på att springa så jag körde terrängintervaller vilket var alldeles underbart. Lite extra härligt att hoppa över vatten och lera. Tror jag ska springa mer terräng. Kroppen fungerar så bra då och jag blir inte alls trött på samma sätt som när jag springer en vanlig runda.

Trail

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Ont i bröstet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.