Jag börjar om

För någon vecka sedan tog jag de första inledningsvis lätta löpstegen som på något sätt markerar att jag återigen är i skick att träna regelbundet. Det känns skönt att inte längre ha ont utan att jag nu kan göra det jag mår bra av.

Att träna är en så viktig del av min vardag och för att jag, i min helhet ska må bra.

Happy strong

Det har även varit positivt med en längre träningspaus, nära på två månader lång blev den. Min kropp har behövt återhämtningen. Tidigare hade jag konstant ont i rygg och nacke men när jag för två veckor sedan var på massage kändes det väldigt bra i kroppen och smärtan fanns inte alls kvar som tidigare. Min kondition är sämre, min styrka är sämre men jag vet att jag kan träna upp det igen. Jag kommer inte stressa utan jag tar en sak i taget. Att bygga något hållbart tar tid och det är jag verkligen beredd att ge mig själv.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Jag börjar om”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.