Jag hämtar energi

Efter gårdagens letande efter den bortsprungna hunden kände jag mig alldeles tom efteråt.

Nova

Det var som om jag dränerades på all energi och inte orkade mer än att bara sitta ner och ta det lugnt. En av de bästa platserna för mig att hämta energi från är ute i naturen så jag drog på mig stövlarna (eftersom det finns orm i skogen) och satte på Nova kopplet och så gick vi ut på en skogspromenad.

Promenad i skogen

Det är så underbart ute i naturen soliga och varma dagar och jag älskar att se hur naturen spirar. Det är kanske harmonin ute som gör det men jag blir som en ny person och det känns skönt att veta vad som fungerar som energipåfyllare för mig. Var hämtar du energi från?

Skogsväg

Idag ska vi njuta av ännu en solig dag och sonen har sin första skolavslutning. Hoppas ni får en härlig dag med nära och kära!

Kramar
Annah

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Jag hämtar energi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.