Jag beställer hem mat

Finns det något tråkigare än att handla mat och hur roligt är det att ha med ett barn som springer högt, lågt, fram och tillbaka. Jag tycker att handla mat är ett nödvändigt ont. Det är inte så roligt att vecka ut och vecka in fara fram och tillbaka till mataffären, därför blev jag så glad när jag hittade att ICA har hemleverans. Så nu kan jag handla matkassen i lugn och ro hemma och få den hemlevererad. Hur toppen är inte det!

I alla fall så lade jag igår en första beställning som väntas hem idag. Tänker att det inte är så dumt att ha leverans på måndagar för då kan jag planera veckans matsedel på söndagar. Dessutom funderar jag på att göra måndagar till pajdag för det är smidigt att förbereda en paj på söndagen så middagen redan är klar när jag kommer hem sen under helvetestimmen på måndagar. Den kanske blir mer en timme och mindre helvete.

Får återkomma efter första leveransen om hur det var.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Jag beställer hem mat”

 1. Jag önskar att det fanns hos mig. Tänk att framförallt slippa bära hem välling, blöjor, mjölk, mjöl, och en massa annat såklart.

  Jag tror vi ska börja med matkasse några veckor igen innan semestern, vore skönt, för då slipper man nästan handla varannan vecka, det är guld!

  Hoppas du blir nöjd!
  Kram!

  1. Ja, det var riktigt bra! Är så nöjd så detta kommer vi göra mer. Så skönt att få det ända hem till dörren! Tänker att jag ska passa på med lite mer otympliga tunga varor, tvättmedel och sådant.

 2. Jag beställer hem med jämna mellanrum. Det är skönt att kunna beställa mycket, mycket mjölk, mycket flingor, mycket dasspapper. Jag har lärt mig mer hur deras förpackningar ser ut nu också och hur det hela fungerar. Första gången jag trodde jag beställde veckans frukt så blev det ett äpple och en banan och en apelsin 🙂 Hade visst inte riktigt koll på vad saker vägde!

  1. Haha, nä det kan nog vara lite klurigt det där med vikten. Funderade också på det nämligen. Känns som man behöver testa sig fram lite för att komma fram till vad som blir lagom med olika livsmedel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.