Hus eller inte

Lite då och då går vi på husvisning. Vi skulle väldigt gärna vilja bo lite större då vi idag saknar ett rum. Vi sitter absolut inte i sjön och det är när vi varit på visning som vi inser att vi bor så bra idag ändå. Det är verkligen mycket som ska stämma när man letar hus.

Min kravlista verkar dessutom öka ju fler visningar vi går på. Vi vill gärna att huset ska ligga i ett särskilt område. Så vi kan hitta perfekta hus men ligger de ”fel” är det ändå ingen idé att gå på visning. Lyckas vi med konststycket att hitta ett hus i området vi gillar så är det ändå alltid något annat som saknas. Senaste visningen saknade ett rum. Det är större än vårt nuvarande boende men ett rum var mer en genomfart och det känns som det kan bli svårt att finna nyttan med det. Så, vi fortsätter hänga på hemnet och njuta av vårt nuvarande boende som ur barnperspektiv är perfekt. Barnen har vänner överallt och behöver sällan vara ensamma utan det finns alltid någon kompis att leka med.

En del att önska, men vårt hem.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Hus eller inte”

 1. precis så som du kände jag fram tills för ett och ett halvt år sedan. Jag gick gärna på visning, längtade och letade, kände efter och funderade. Försökte se mig själv i de olika områdena och husen. Samtidigt bodde vi bra, lugnt och barnvänligt område med massa vänner för barnen. Bara inte drömhuset , ett rum för lite, ingen direkt trädgård. Men så bara kom drömhuset. Det fann oss, låg inte alls där jag trodde men inte heller fel. Bara inte som jag tänkt tidigare. Nu om två veckor har vi bott här i ett år och det är bara så rätt. Kanske är det så för er mer. Det bara kommer när du minst anar det 🙂
  kram
  jenny

  1. Ja, jag tänker att det dyker upp en dag och tills dess har vi möjlighet att göra detta boende så bra som möjligt inför en eventuell försäljning samtidigt som barnen trivs med alla vänner nära.

   kram kram

 2. Ni bor ju jättefint! En enormt stor fördel är jjust närheten till barnens kompisar och den trygghet det medför. Ja.. kanske framförallt friheten! Vi flyttar ju nu till mitt drömboende.. får väl se om jag tycker det när vi väl flyttat in 😉

 3. Jag hnger också en del på hemnet och drömmer, men tänker att det perfekta huset o läget inte finns. Drömmer om att bygga igen, med större tomt… Men då får vi flytta till landet o det vill jag inte.
  Men ett rum till o gärna några kvadrat till på alla rum hade inte skadat samt 300kvm tomt till är drömmen 😉

  Men vi bor också bra, har kompisar till barnen nära o havet också.

  1. Det är kanske så att hur perfekt man än bor är man aldrig riktigt nöjd. Jag tycker ni verkar ha ett drömboende just nu. Skulle gärna byta 😉
   Ha en härlig söndag!

   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.