Vissa dagar efter jobbet

…då vill jag bara lägga mig i soffan och inte göra något.

Så skönt att bara vara.

Det är så skönt att bara vara och inte göra något. Men jag ser att det finns massor att göra här hemma. Av någon anledning så finns det ytor som alltid blir belamrade med en massa saker. Varför?

Stökigt i hallen

Första intrycket är viktigt och därför vill jag egentligen alltid ha ordning i hallen. Det kan vara stökigt i övriga huset bara det ser bra ut i hallen. Men av någon anledning blir det alltid en massa saker som samlas på hög och huller om buller.

Inte mycket bättre här.

Köket har också sina ytor som alltid blir fulla med saker, allra helst pyssel. Det är papper, pennor och Lykke-Lies medicin. En dag eller två lyckas det vara fint, sen är det som om någon släppt en pysselbomb.

Jag tror vi har för mycket saker. Det är därför jag vill rensa. Jag gillar att rensa för det frigör energi och skapar lugn. Men det vore skönt att någon gång kunna hemmet fint och städat mer än några enstaka dagar. Början av veckan brukar vara helt ok men ju fler jobbdagar och helvetestimmar som läggs på hög, desto värre tycks det bli. Lagom stökigt, lagom ordning känns långt borta i slutet av veckan.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Vissa dagar efter jobbet”

 1. Rensa är toppen!

  Sedan måste man hitta en plats för allt. Varje sak måste ha sin plats där den alltid hamnar på, annars går det inte.
  Jag tragglar det här med fyraåringen när det gäller hennes rum o saker där vi fått så bra ordning.

  Vår akilleshäl är fortfarande bänken i köket. Där blir det alltid kaos. Det är för att vi inte kommit på någon bra lösning på post, tidningar, räkningar o sånt. Det blir högar o bara kaos.
  Så det funderar jag mycket på hur vi ska få ordning på. Annars känner jag mig nöjd nu äntligen efter sex år. Vi har byggt smarta lösningar o det har vidat sig vara vår nyckel 🙂
  Hoppas ni hittar något bra för hallen, för är kaos det första man ser när man kommer hem så blir man ju helt matt.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.