Kalas för 4-åring

Så har kalastiden kommit även för Lykke-Lie. Milton hade sitt första kalas när han skulle fylla fyra år och självklart kör vi detsamma för Lykke-Lie. Då vår tös fyller år mitt i sommaren kändes det lite osäkert om hennes vänner skulle vara hemma så vi har haft det två veckor innan själva födelsedagen.

Lykke-Lie har finaste kalasslipsen på sig.

Det bästa med kalas för barn i 4-års åldern är att de leker så bra tillsammans. Behövde inte ha några lekar utan de tyckte det var roligt att leka med Lykke-Lies leksaker och presenter. Och istället för att baka tårta som ingen av barnen ändå gillar satsade jag denna gång på glasstårta i form av ett tåg och det blev verkligen toppen.

Glasstårta i tågform

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Kalas för 4-åring”

 1. Grattis till tjejen! Tänk att Lykke-Lie redan är fyra år! Alexander fyller 3 år nästa vecka. Tänkte göra glasstårta av något slag. Tack för inspiration! Tåg älskar Alexander. En sådan ska jag göra! Snor idén med en gång!!

  Många kramar

  1. Några dagar kvar, hon delar födelsedag med kronprinsessan 😉 Ja, glasstårtan var verkligen perfekt. Har lärt mig att barn inte brukar gilla vanliga tårtor men glass går ju alltid hem 😉

   kram kram

 2. Fin tårta!
  Håller med om att det är svårt med kalas i semestertider. Vi får ta kalaset senare i augusti.

  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.