Funktionella detaljer

Jag gillar saker som inte enbart fyller en funktion utan flera funktioner och som dessutom är en snygg detalj att bära om man gillar kläder och accessoarer.

För några veckor sedan började jag kolla på en serie på Netflix om överlevnad, eller flera serier förresten och det var ungefär samtidigt som jag kom i kontakt med Nordic Design Hub som bland annat säljer paracord armband. Armbanden är gjorda i ett extremt slitstarkt nylonrep och finns i flera olika färger. I alla fall så har jag kommit fram till att vid överlevnad ute i naturen är ett sådant armband inte helt dumt likväl som det är snyggt i den vanliga urbana djungeln med mindre träd och mer människor.

Armband för överlevnad

Mannen fick också prova armbandet då jag tycker det passar riktigt bra till killar också. Jag har ett grått armband men de finns i flera olika färger.

Jonas provar armband

När jag ändå är inne på detta med överlevnad och att vara ute i naturen, är det fler än jag som önskar att de kunde göra Camp Malloy igen? Det var ett program jag verkligen gillade. Så imponerad och inspirerad av de som deltog. Såhär i tider av friluftsliv och hälsa tror jag det är ett program som ligger rätt i tiden.

Om någon är intresserad av programmen på Netflix så heter de Extrem överlevnad och Unbreakables.

Detta inlägg är gjort i samarbete med Naimakka Armband.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Funktionella detaljer”

  1. Men aah.. Camp Malloy! Hade jag nästan glömt bort. Det hade ju varit väldigt roligt om de kunde köra en omgång till. Borde ju inte vara helt omöjligt med tanke på att de sände Farmen igen 😉

  2. Jag har också ett sånt där, fast ljusrosa och turkos. Kan vara bra att ha om man måste bogsera hem båten någon dag om den får motorstopp 🙂
    ha en fin dag
    monika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.