Så skönt med semester

Jag har verkligen varit off från framförallt bloggen nu när vi varit iväg med familjen. Det har varit så skönt att vara med dem och att äntligen träffa min bror igen. Min släkt är rätt liten och det känns så viktigt att träffas och ha en kontakt även om vi inte växt upp tillsammans. Och barnen verkligen avgudar min bror och det är fint att de får en relation.  Jag är så tacksam över de fina dagar vi fick tillsammans och hoppas att de kan ge ett ljust minne för framtiden.

Jag har så mycket som jag vill dela med mig av men först ska jag gå igenom bilder och välja ut de som får representera våra dagar.

Hos min bror med ett glas cava i kroppen, eller kanske knoppen

Hoppas ni alla har en härlig sommar och njuter av tiden och varandra!
Kramar

Annah

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Så skönt med semester”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.