Magnetröntgen

Jag har nämnt det lite då och då att jag har problem med knäna, framförallt vänster knä som gör ont vid olika övningar och jag har svårt att böja det ordentligt vid exempelvis knäböj och går väldigt stappligt i nedförsbacke eller trappor. Jag har varit till naprapat som bland annat sa att han tyckte min knäskål kändes bakvänd (?) och läkare som tittat, känt, klämt och gett mig medicin utan större framgång att tillägga. Jag var helt enkelt trött på att inte veta vad som är orsaken till mina problem att känna mig begränsad i träningen framförallt när det kommer till övningar som involverar ben/knä, vilket är rätt många övningar. I förra veckan fick jag återigen tid till min läkare och berättade återigen om mina problem när han föreslog att jag skulle genomföra en magnetröntgen. Förstå min lättnad när jag inte behövde tigga till mig det själv.  Och förstå så glad jag blev när han berättade att det inte kommer dröja 3-6 månader som inom landstinget utan dagen efter läkarbesöket, i fredags kom det en tid med posten om drygt tre veckor.

Dåliga vänsterknä:(

Jag hoppas undersökningen kan ge mig svar på hur jag kan träna för att bli starkare utan att skada mig själv till att få mer ont. Imorgon ska jag dessutom till en sjukgymnast så det händer saker och jag kan bocka av ytterligare en sak som stått på att göra listan.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Magnetröntgen”

    1. Ja, känner mig i alla fall närmare svaret efter en tur till sjukgymnasten idag. Det finns hopp, kanske inte om att bli helt bra, men mycket bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.