Närmar mig klarhet

Var idag till sjukgymnasten och han kändes kunnig och bra. Han hade sina idéer om vad jag har för problem och nämnde bland annat en yttre meniskskada vilket tydligen inte är så vanligt. Nästa besök är inbokat efter magnetröntgen då vi får en bättre helhet och kan lägga upp en rehabiliteringsplan för hur jag ska bli bra, eller i alla fall bättre. Kom fram till att det inte bara är mitt knä som behöver hjälp utan även ryggen som är lite sne, överansträngd och med dålig bålstabilitet. Om jag har dålig bålstabilitet nu så ska ni bara veta hur dålig den var för några år sedan. Har förbättrat den mycket genom träningen men den behöver alltså bli ännu mycket bättre. Sjukgymnasten tycker i alla fall att fokus ska ligga på TUNG styrketräning. I love!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Närmar mig klarhet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.