Kladdkakefredag

Är hemma och vabbar lilltjejen som blivit sjuk och själv är jag inget att hänga i julgranen heller. Ont i halsen och vill i stort sett äta glass hela tiden. Eller äta, för när jag äter så lindras det onda. Fredagar brukar jag vilja ha som träningsfri dag, har jag kommit att inse. Jag är rätt trött efter tidiga mornar (går upp vid fem på vardagar och är på jobbet vid sex), har oftast tränat måndag till torsdag och hemmet börjar bli lite smått stökigt. Fredagar är liksom dagen då jag städar upp den värsta röran hemma och kan njuta av att en hel helg ligger framför mig, då är det så grymt gott med en kladdkaka.

Idag gjorde jag en riktigt god kladdkaka för att fira att helgen är här.

100 g smält smör
2 ägg
2 dl kokossocker (som har ett lågt GI)
3 msk kakao
1 tsk vaniljpulver
1½ dl mandelmjöl

Blanda samman och fördela i en liten form. In i ugnen så den är kladdig och go inuti.

Trevlig helg!

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Kladdkakefredag”

  1. Kladdkaka är ju så gott. Får nog baka det snart jag också:)

    Hoppas ni får en fin helg?

    Har ställt ett par fråga ang mammablogg och skulle uppskatta mycket om du ev kan ta en liten kik och kanske komma med lite råd:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.