Är det såhär det ska kännas?

Hela jag känner mig som ett halleluljamoment.

Provade att göra några enstaka benböj och det är som om jag upptäcker träningen på nytt. En träning där jag inte kompenserar med andra delar av kroppen på grund av att jag har ont i knäna utan där jag faktiskt kan utföra övningar rätt.

Jag känner mig så tacksam över att jag äntligen fick träffa en läkare som lyssnade och att jag nu går hos en sjukgymnast som verkar ha svar på hur jag ska kunna bli mitt bästa fysiska jag. Life is good!

Happy life!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Är det såhär det ska kännas?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.