Ur balans

Denna veckan har mannen och jag bytt tider hemma så jag lämnar barnen på dagis och skola och han hämtar dem. Jag kände dock redan efter andra dagen att det stressar mig enormt mycket mer och när jag på kvällen skulle köra mitt underkroppspass sa kroppen ifrån. Jag genomförde trots motstånd de flesta övningarna och det kändes så skönt efteråt att inte bara ha gett upp. Varje pass är ingen dans på rosor och det är inte alltid roligt att träna men den mentala känslan efter ett riktigt tungt pass är befriande.

Nu har jag två vilodagar innan jag kör en helg fullmatad med träning och altanbygge. Jag brukar vilja vila på fredagar men eftersom det blir vilodag idag också passar det bättre med ett pass imorgon fredag, förhoppningsvis kan jag köra det på lunchen också så kvällen blir lugn och mysig.

Happy Thursday!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Ur balans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.