Första kärleken

Min son fyller år i oktober och vi brukar ordna kalas i samband med födelsedagen. I år ville dock Milton att firandet skulle läggas tidigare, redan i september. Jag undrade såklart varför han ville ha kalaset så tidigt och förklaringen var så fin att det gjorde lite ont i hjärtat.

För Milton var det nämligen allra viktigaste att hans flickvän kunde vara med, innan hon i oktober flyttar till en annan stad. De har följts åt sedan de var 6 månader, gått i samma grupp på dagis, samma klass i skolan så visst kändes det viktigt för Milton att hon kunde vara med.

Första kärleken

Kärlek <3

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Första kärleken”

  1. Blir det flickvän bara för att hon är flicka och de är vänner eller menar du att det är kärlek på annat sätt? Jag blev aldrig kär förrän jag var kanske 15-17 år men jag har ju hört att det hänt andra långt tidigare, kanske dock inte i så unga år som Milton.

    1. Mest flickvän för att hon är flicka och vän men de gillar varandra och har uttryckt små kärleksförklaringar till varandra på olika sätt. Lite sorgligt att hon flyttat då jag tycker det varit en bra vän för Milton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.