Alla skulle ha en PT

Det här med att ta hjälp av en PT när man känner att man kört fast är verkligen toppen för motivationen och peppen. Efter två veckor med Emma märkte jag redan skillnad i kroppen och löpningen.

Jag har en hatkärlek till löpning. Ibland kan jag tycka att det är så grymt skönt och smidigt att bara ta på sig jogginskorna och springa ut en runda men i samband med att jag fick mer och mer problem med knäna så slutade jag i stort sett efter november förra året. Nu är det snart fyra veckor sedan jag fick en kortisonspruta i knät och jag känner mig som en ny person. Löpningen fungerar bättre och bättre, nu springer jag inga längre sträckor men det känns härligt att jag kan använda löpningen som träningsform igen.

Tack vare att jag äntligen fått rätt hjälp och med stöd från Emma så har jag på fem veckor klarat av att springa fem kilometer under 30 minuter. Jag har dessutom tightat till kroppen ytterligare vilket varit ett mål. Men den kanske största anledningen till att jag ville ha hjälp från Emma var att få struktur på träningen och att återigen känna mig motiverad till att träna.

min mage

Detta med att kunna ta hjälp av en personlig tränare är verkligen något jag önskar att alla hade möjlighet till. För egen del så fungerar online-pt bra då jag kan ha kontakt när det passar mig tidsmässigt och det har verkligen varit toppen att föra tränings- och matdagbok för då blir det jag gör så mycket tydligare och jag har fått feedback från Emma på alla pass och kosten. Sedan passar det mig även bättre plånboksmässigt. Det är kanske inte alls som har råd att anlita en personlig tränare på ett gym och då tycker jag online-pt också är ett bra alternativ för att få en personlig utvecklad kost- och träningsplan.

Om det är någon som funderar på en personlig tränare så kan jag verkligen rekommendera Emma och jag kommer säkerligen ta hjälp fler gånger.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Alla skulle ha en PT”

  1. Jag blir otroligt glad av att läsa det du skriver Annah. Även om det är du som har kämpat och gjort jobbet så har det varit väldigt roligt att få chansen att hjälpa dig och se din utveckling! Grymt jobbat 🙂

  2. Åhhh !! Det är nog precis DET jag skulle behöva för att komma framåt – både med löpningen och i jakten på muskler ! Sen har vi ju det där med maten ( godiset ) – jag skulle behöva någon som talar om exakt vad jag får och inte får stoppa i mig !!
    På dig ser det ju onekligen ut som om du fått goda resultat !! snygging 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.