Grottexpedition

Jag gillar, älskar att vara ute i naturen och finns det något mer spännande än att upptäcka nya platser. För någon vecka sedan läste jag tips om gratis aktiviteter att göra med sina barn och där fanns grottexpedition med så jag googlade på grottor i närområdet och hittade en jag tyckte kändes lämplig för en dagsutflykt med barnen.

På grottexpedition

Området var alldeles magiskt och det kändes lite trolskt när solens strålar kolliderade med dimman och daggen. Vi kikade in i några grottor men ska ärligheten fram så var det lite kusligt, särskilt då jag för ett antal år sedan såg en riktigt läskig film om en grupp kvinnor som fastnat i en grotta med en massa otäcka varelser, haha. Har fortfarande mardrömmar om den filmen, så läskiga filmer är inget för mig.

Till grottorna

I alla fall så var det en kort liten vandring upp till grottorna som ligger på eller vid Kungsberget, gick bra för både sjuåring och fyraåring. Hunden lyckades ramla ner för ca 3 meters klippa men som den terrier hon är verkar hon ha klarat fallet utan men, hon landade lyckligtvis mjukt. Men jag blev lite snopen när jag först såg henne i blåbärsriset och sen var hon helt plötsligt borta.

Det var många håligheter och grottor att kika in i och utanför fanns det möjlighet att grilla men idag blev det medhavd fika. Det var väldigt vackert att besöka denna plats nu på hösten.

Milton och Lykke-Lie

Vi hade en mysig liten utflykt och det är sådana här saker jag vill fylla mina dagar med. Det ger så oerhört mycket energi och glädje och det är härligt att umgås med barnen och få upptäcka världen med dem.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Grottexpedition”

  1. Hm, glömde jag att posta vad jag skrev här? Jag skrev i alla fall något i stil med att det var många fina bilder och att den översta ser rent av magisk ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.