Trampar nya stigar

Det är lite annan inriktning på bloggen nu som ni kanske märkt och inläggen duggar inte så tätt heller. Jag befinner mig vid ett nytt vägskäl i livet skulle man kunna säga. Eller kanske ännu mer beskrivande, vid en stopp-skylt. Jag behövde stanna upp och verkligen fundera på vad som är viktigt i livet, vad mår jag bra av och vad ger mig energi. Jag tycker jag har fått flera insikter de senaste veckorna och även om mycket är svårt och det inte finns någon mirakellösning så går det framåt.

Jag har sagt upp mitt gymkort. Jag älskar att träna och känner att kroppen mår bra av det men jag vill inte att träningen ska vara en stressfaktor och jag behöver hitta en lagom dos av träning.

Jag är klar med mina studier på högskolan. Det känns enormt skönt att jag är klar med de studier jag genomfört och nu blir det en lång studiepaus för min del. Jag har under 2013 läst 22,5 högskolepoäng samtidigt med heltidsjobb så det är kanske inte så underligt att hjärnan är överarbetad.

Jag är på gång att avsluta ett god man uppdrag. Det blev rätt naturligt att avsluta det nu och det kommer vara så skönt när jag kan lämna över det till en ny god man.

Jag har mycket mer som jag behöver göra men jag känner att jag är på väg tillbaka och börjar få ett lugn jag inte känt på länge.

Ta hand om er i jul och njut av tid med familjen. Allt behöver inte vara perfekt.

 

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Trampar nya stigar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.