Att prata med någon annan

Att prata med någon utomstående kan ge en bättre inblick och tydlighet kring ens egna tankar och mönster. Jag har funderat en del på vad det var som i höstas fick bägaren att rinna över och berättade idag om mina egna tankar kring det hela.

Det tydliggjordes ännu mer för mig när jag fick beskrivet för mig att se det som att jag ska springa 5 km (vilket varit ett mål för mig tidigare). Jag ger allt jag har och vet att jag närmar mig slutet och vilan när någon säger att nu måste du springa ytterligare 2,5 km. Min löpekonomi (om det nu är ett ord) har gjort att jag gett allt och inte har krafter kvar att klara ytterligare km och på grund av många andra faktorer är jag inte förberedd på en sådan förändring vilket där och då kan bli alldeles övermäktigt.

Tack vare att jag fått möjlighet att hitta mig själv igen, hitta rösten inombords så känner jag mig bättre rustad för att möta vardagen igen och det kändes extra skönt att höra någon annan säga att denne ser och hör samma sak. Det stärker tron på att jag gjort rätt och är på rätt väg.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Att prata med någon annan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.