Grymt goda fetaostbollar

Detta receptet fick jag först från Linda och det har kommit att bli en favorit hemma som vi gärna återkommer till om inte varje vecka så varannan. Lättlagat och gott, precis som det ska vara. Ett bra alternativ om man vill börja äta mer vegetarisk mat hemma också.

Fetaostbollar i tomatsås

2 ägg
1-2 msk fiberhusk
1 riven gul lök
1/2 dl hackade örter , ex basilika, oregano, persilja
2 dl mandelmjöl
2 dl riven ost (använder själv västerbottenost)
150 g smulad fetaost

Blanda ihop allt och rulla till bollar. Stek på medelvärme i olja, häll i tomatsås. Jag använde finkrossade tomater med basilika och serverade med mathavre och sparris.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Grymt goda fetaostbollar”

  1. Ohh vad roligt att ni gillat dom! Vi älskar dom oxå 😉
    Så bra grundrecept där man kan byta ut kryssor och smaksättning – blir aldrig fel!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.