Bra val nya vanor #bravalnyavanor

Under mars månad kommer utmaningen #bravalnyavanor att pågå vilket går ut på att stegvis skapa nya hållbara vanor som är bra för en själv. Jag inspireras ständigt till att göra bättre val och fortsätter gärna hitta nya vanor som är bra för mig och gör att jag mår än bättre.

Även om jag redan har bra koll på vad jag bör äta/inte äta så går det alltid att bli bättre och skapa bättre vanor som är bra för måendet som helhet.

#bravalnyavanor handlar för mig inte om att ändra hela min livsstil utan att prova nya hälsosamma alternativ med förhoppningen att jag gillar det så pass mycket att det blir en vana.
Första veckan som börjar den 1 mars ska jag prova en ny morgonrutin genom att dricka ett glas vatten med citron och genomföra morgonmeditation i ca 5-10 minuter.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Bra val nya vanor #bravalnyavanor”

  1. Intressant! Men jag skulle få panik av den där morgonmeditationen. Vi är alltid hopplöst efter på morgonen. Det är för många som ska klä på sig hela tiden. För att inte tala om att äta! Jag och mig och min och mitt är helt bortrationaliserat, jag äter och går på toa på jobbet 😉

    Dricka ett glas citron skulle jag väl däremot kunna klara.

    1. Ja, man får ju göra det som passar ens liv. Hos mig sover oftast resten av familjen när jag går upp så jag har lugna mornar för mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.