Bjud på ett leende

Jag har en eltandborste som av någon anledning blivit liggande oanvänd under något år tills jag kom med i buzzadors och Oral-B:s kampanj. Jag har under en månad fått prova tre olika borsthuvuden som går att använda till min eltandborste från Oral-B och nu undrar jag varför jag överhuvudtaget slutade använda eltandborsten.

Oralbsmile

Jag föll själv för Oral-B Floss Action som rengör på djupet mellan tänderna vilket passar bra om man har tendenser till plackansamlingar. Ska bli spännande att höra vad tandläkaren tycker när det är dags för besök i april. I Oral-B sortiment av tandborsthuvuden finns totalt 12 olika modeller vilket gör att det finns någon för alla. Gäller bara att hitta sin favorit.

Rek butikspris är ca 139 kr för ett tvåpack.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.