Slemmigt men mättande

Jag har en liten komiker till dotter. Hon är verkligen en liten underhållare och säger ofta roliga saker.

När vi var i Egypten 2013 och hade ätit middag en kväll satte hon sig tillrätta i stolen, klappade sig på magen och säger ”Slemmigt men mättande”. Misstänker att hon sett Lejonkungen några gånger för mycket.

Jag har tyvärr varit dålig på att skriva ner hennes små kommentarer som gör att jag och mannen tittar på varandra och tänker, hon är för härlig. Så underbart att vi får ta del av hennes funderingar och tankar.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Slemmigt men mättande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.