Linas matkasse

Tidpunkten för att skriva om min upplevelse för matkassen är kanske inte den bästa men jag tänker att det har faktiskt varit riktigt skönt att ha maten planerad när så mycket annat är kaos runtomkring.

Förra veckan fick vi prova Linas matkasse genom Buzzador.

Jag vet att jag kan snöa in på vissa maträtter och det jag gillar med matkassen har varit att få en liten kick att prova något nytt. Ibland när jag ska prova blir det annars något halvdant och jag ”safear” för att jag är lite rädd att det inte ska falla i smaken riktigt men jag har gjort rätter som faktiskt varit ljuvliga att äta och det var härligt att prova lite nya smaker. Tyvärr kan jag inte bjuda på proffsiga uppläggningar eller fräscha bilder men jag lovar, det har varit god mat.

Linat matkasse

Jag kommer absolut att välja en matkasse igen dock kommer vi prova andra leverantörer då vi vill kunna välja att exempelvis utesluta fläsk eftersom det var en rätt vi inte tillagade. Men det jag gillar med Linas matkasse är att vi fick bra råvaror, några var ekologiska, potatisen exempelvis. Det var fräscha varor och mycket mat. Exempelvis biffen räckte till mat för två dagar! Och jag kommer spara flera av recepten att laga till vid andra tillfällen så det känns som en bonus att ha lite nya recept till repertoaren.

Biff

Tack för att jag fick möjlighet att prova Linas matkasse!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Linas matkasse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.