Annah

Annah

 

En liten presentation  för nyfikna själar.

Jag fastnade tidigt för detta med hemsidor och bloggar och har funnits på nätet sedan 1999 och tycker det är en fascinerande värld där ute bland bloggar och andra sociala sidor och något jag lär mig massor av. Älskar att vara med min familj och vänner. Skulle gärna anordna mysiga middagar med vänner ofta. Fotograferar när motivationen är god och bloggar kontinuerligt.

Jag är född 1979 och är därmed 35 år och bor med min man, son Milton (född -06), dotter Lykke-Lie (född -09) och hund Nova i Gävle.

Jag önskar att jag hade mer känsla och kunskap om inredning och tummen verkar när det gäller detta sitta mitt i handen på mig. Men jag försöker emellanåt när tid ges.

Jag arbetar inom kommunen och har gjort så sedan 2004 (11 års jubileum i år).

Kontakt

Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Du kontaktar mig lättast på mail. (blogg[a]elsklingen.se)

3 reaktioner på ”Annah”

  1. Hejsan Annah!
    Jag heter Vanessa och bor i Laholm på Sveriges västkust. Jag går sista året på gymnasieskolan Osbeck och i höstas fick vi i uppgift att göra ett projektarbete. Jag och två andra kompisar valde att göra en ungdomstidning med lite blandade artiklar och noveller i. En av mina artiklar handlar om personligheten, varför vi är den vi är osv. Jag har då gjort en analys av mig och min storebror och ville då hitta en passande bild till min artikel och sökte helt enkelt på storebror – lillasyster på google. Då kom din fina bild upp på dina två barn och nu undrar jag om det vore okej om jag använder denna bilden i artikeln? Tyckte den passade in perfekt, du har laddat upp den på din blogg den 20 April förra året och den är i sepia tror jag det heter. Tidning kommer bara delas ut på vår skola, ett exemplar i biblioteket, 3 till var och en av oss tjejer, 1 till vår handledare och sedan kommer vi lägga några exemplar i vår centralhall. Vi kommer inte sälja tidningen. Hör gärna av dig så fort du kan! Tack på förhand, Vanessa Lennartsson 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.